Fostul ministru de Finanţe Eugen Teodorovici afirmă, despre premierul Florin Cîţu, că "a promis şi a făcut … #bigtime". "Vorba românului … «este prost dar e prostul nostru». Nu-i prost nici el, nu sunt proşti nici cei care-l ţin în funcţie … Noi suntem proşti că acceptăm astfel de «fantastici»", susţine Teodorovici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A promis şi a făcut … #bigtime!", afirmă Eugen Teodorovici, sâmbătă, într-o postare de Facebook care face trimitere explicită la premierul Florin Cîţu: #CîtuGATE.

"Vorba românului … «este prost dar e prostul nostru» Nu-i prost nici el, nu sunt proşti nici cei care-l ţin în funcţie … NOI suntem proşti că acceptăm astfel de «fantastici» (trebuie modificată definiţia din DEX-ul limbii române)‼️", scrie Teodorovici.

Disputele verbale dintre Florin Cîţu şi Eugen Orlando Teodorovici datează de pe vremea când cel din urmă era ministrul Finanţelor. În calitate de senator şi expert în economie şi finanţe, Cîţu a criticat frecvent decizii ale fostului ministru de Finanţe din guvernul PSD. 
 
În martie 2019, Eugen Teodorovici, la acel moment titular al portofoliului Finanţelor Publice, l-a insultat, la dezbaterea bugetului pe 2019 în Comisiile de buget-finanţe, pe Florin Cîţu, strigându-i: "Eşti frumos! Chiparosule! După ce că eşti urât, mai eşti şi prost".
 
PNL a cerut atunci demiterea lui Eugen Teodorovici, catalogând drept „atacuri suburbane, mizerabile, sub orice limită de bun simţ şi comportament civilizat” ieşirile acestuia şi acuzându-l pe Teodorovici de golănie şi obrăznicie”. 
 
Jumătate de an mai târziu, după ce guvernul PSD a căzut prin moţiune de cenzură. Eugen Teodorovici a fost extrem de critic la audierea din Parlament a lui Florin Cîţu, înainte ca acesta să primească portofoliul Finanţelor Publice. “Nu poţi să vorbeşti cinci minute liber? Ca ministru de Finanţe?”, i-a strigat Teodorovici lui Cîţu, imediat ce acesta a terminat de prezentat planul pentru minister. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.