Fostul ministru al Finanţelor Eugen Teodorovici anunţă că-l aşteaptă, la ora 12.00, pe Florin Cîţu la o dezbatere în Aula Magna a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, pentru a participa la o dezbatere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, l-a provocat ieri, 14 noiembrie 2019, pe ministrul Finanţelor Publice Florin Vasile Cîţu, la o dezbatere. Astăzi, 15 noiembrie,  la ora 12.00, îl aşteaptă pe acesta în Aula Magna, din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti”, a transmis PSD.

Dezbaterea ar urma să fie moderată de un profesor universitar.

Joi, într-o conferinţă de presă, Eugen Teodorovici, fost ministru al Finanţelor, a afirmat că Florin Cîţu, actualul ministru al Finanţelor, nu ştie să citească un buget şi că este necesară o dezbatere pe teme importante pentru economia României, lansând invitaţia.

Anterior, Cîţu a declarat, în prima sa conferinţă de presă ca ministru, că, în ultimii trei ani, economia României a fost condusă după două bugete, după modelul Al Capone, că totul a fost premeditat şi a anunţat că va sesiza instituţiile abilitate. El a estimat că astăzi deficitul este de peste 4%.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.