Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a afirmat, vineri, la Zalău, că, după 10 – 11 ani, Transilvania primeşte din nou proiecte de infrastructură, prin implicarea premierului Florin Cîţu, ceea ce nu s-a întâmplat cu PSD. ”Din păcate, PSD ne-a ignorat nici măcar un podeţ de la Nădăşel nu au putut să facă”, a afirmat Boc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mă bucur că, după 10 – 11 ani, din nou, prin premierul Cîţu (...) Translvania contează din nou pe harta infrastructurii din România. Timp de 10 ani, din păcate, PSD ne-a ignorat nici măcar un podeţ de la Nădăşel nu au putut să facă, pentru a face câţiva kilometri de autostradă”, a declarant, vineri, la Zalău, Emil Boc.

Acesta a precizat că, de fapt, sunt proiecte importante în întreaga Românie.

”Asta arată că România are viitor şi românii au viitor în această ţară”, a mai declarant Boc.

Împreună cu premierul Florin Cîţu şi ministrul Lucian Bode, Emil Boc este, vineri, într-o vizită de lucru în judeţul Sălaj.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.