Elena Udrea a anunţat, sâmbătă, la Antena 3, că se află în Costa Rica, unde a mers pentru a vizita nişte prieteni şi unde intenţionează să mai rămână, ulterior, urmând să meargă în Grecia. Totodată, Udrea a anunţat căm este însărcinată cu gemeni şi speră să aibă doi băieţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Costa Rica este o ţară frumoasă şi prietenoasă, însă pentru cei care trăiesc aici mi se pare o ţară foarte scumpă. Eu am venit, mi-am vizitat nişte prieteni foarte buni. Am găsit nişte vechi cunoştinţe care ne-au arătat locuri foarte frumoase. Am văzut Capitala. De obicei nu dau socoteală de ce plec din ţară, dar când lucrurile par ascunse dau naştere la tot felul de scenarii”, a spus Udrea. 

Aceasta a explicat că intenţionează să mai stea, iar ulterior va merge la Atena pentru o procedură medicală.

Totodată, a anunţat că este însărcinată cu gemeni şi speră că va avea doi băieţi.

”Am gemeni, sarcina evoluează bine”, a mai spus Udrea.

Întrebată dacă se teme să ajungă din nou la puşcărie, Udrea a confirmat, dar a spus că ”până la urmă din puşcărie se iese”.

Udrea a vorbit şi despre scandalul DNA, afirmând că cei care fac acuzaţiile la adresa procurorilor au probe şi, totuşi, ”nu s-a întâmplat nimic”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.