Vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu susţine şi ea convocarea de urgenţă a Consiliului Executiv Naţional al PSD, considerând că situaţia trebuie tranşată rapid, pentru a nu fi grevată guvernarea. Ea spune că s-ar fi aşteptat ca în momentul apariţiei cazului poliţistului acuzat de pedofilie să aibă loc o discuţie între premierul Mihai Tudose şi ministrul Carmen Dan, care să ducă urgent la o anchetă, iar toţi cei responsabili din Poliţie să plece.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ecaterina Andronescu a declarat, sâmbătă, la Digi 24, că toată lumea din PSD aşteaptă ca lucrurile să fie tranşate şi să poată merge mai departe.

"Trebuie să tranşăm lucrurile, ca să nu grevăm guvernarea. (...) Este o îngrijorare generată de această disputa publică între premier şi ministrul de Interne. Când un guvern este politic, susţinut de o majoritate parlamentară, orice face Guvernul trebuie să ştie şi majoritatea parlamentară. Corect este ca un premier susţinut de o alianţă, aşa cum este Guvernul Tudose, decizia să fie luată în forurile de conducere. A apărut acest caz oribil cu presupusul pedofil, care ar fi trebui tranşat foarte rapid, astfel încât o instituţie de importanta Poliţiei să fie în perfecta stare de funcţionare în orice moment. Trebuie realizată urgent o anchetă, vazut cine a tolerat menţinerea acestui poliţist şi lucrurile mergeau mai departe. De ce s-au amânat nu înţeleg. Noi ne-am fi aşteptat toţi ca în momentul în care a apărut cazul să fie o discuţie între premier şi ministrul de Interne, care să duca urgent la o anchetă şi toţi cei responsabili să plece", a declarat Eceterina Andronescu.

Ca urmare a disputei dintre premierul Mihai Tudose şi ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan, tot mai multe voci din PSD, printre care primarul Capitalei Gabriela Firea, vicepre;edintele PSD Rovana Plumb, deputatul Cătălin Rădulescu, liderul filialei Vaslui, Dumitru Buzatu şi senatorul PSD Claudiu Manda, au cerut convocarea de urgenţă a Comitetului Executiv Naţional al partidului.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.