Deputatul Dumitru Coarnă a afirmat, joi pentru News.ro, că a fost surprins de anunţul liderul social-democraţilor Marcel Ciolacu potrivit căruia va propune excluderea sa din PSD. El a adăugat că dacă partidul va hotărî excluderea sa, atunci va respecta această decizie şi că va activa ca deputat independent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Propunerea dumnealui o respect, dacă aceasta este dorinţa dumnealui sau a partidului. M-a luat prin surprindere şi pe mine acest lucru. Eu nu am nicio problemă dacă PSD doreşte să mă excludă, domnul Ciolacu. Foarte bine. Respect decizia. Chiar m-a luat prin surprindere. O să rămân independent, dacă voi exclus. Nu am niciun proiect, nu am discutat cu nimeni”, a declarat Dumitru Coarnă, joi pentru News.ro.

Întrebat de News.ro despre motivul audienţei pe care a avut-o împreună cu alţi trei parlamentari la ambasadorul Rusiei Valery Kuzmin, deputatul Dumitru Coarnă a explicat că a fost folosită democraţia, iar mesajul era de a încerca să fie evitat un război.

„Am folosit diplomaţia şi mesajul nostru era să evităm războiul. Mesajul nostru funcţionează în acelaşi spirit al valorilor euroatlantice”, a completat Coarnă.

Dumitru Coarnă a făcut parte dintr-un grup de patru parlamentari care s-au întâlnit miercuri cu ambasadorul Federaţiei Ruse, Valery Kuzmin, pe tema Memoriului privind Neutralitatea României, Pacea de la Bucureşti. Din delegaţie au mai făcut parte senatorul Diana Iovanovici-Şoşoacă şi deputaţii Mihai Lasca şi Francisc Tobă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.