Liderul USR Cătălin Drulă a catalogat drept „ruşinoasă” conferinţa de presă a cancelarului austriac Karl Nehammer privind motivele pentru care Austria nu susţine aderarea României la spaţiul Schengen. Acesta a mai spus că liderul PPE Manfred Webber, grupul politic din care face parte PNL, „a stat umăr la umăr cu cancelarul austriac în timp ce acesta explica cum, pentru motive care nu ţin de România, ni se refuză un drept legitim”. „Absolut scandalos”, a precizat Drulă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Ruşinoasă conferinţa de presă din Austria. Şeful PPE, grupul politic din care face parte PNL, a stat umăr la umăr cu cancelarul austriac în timp ce acesta explica cum, pentru motive care nu ţin de România, ni se refuză un drept legitim. Absolut scandalos. Ce valori şi principii are acest grup PPE dacă permite şi susţine ca un stat membru să fie ţinut ostatic de un politician austriac scăpat din orice norme de bun simţ?”, a scris Cătălin Drulă, miercuri pe Facebook. 
 
Cancelarul Austriei, Karl Nehammer, a declarat miercuri seara, într-o conferinţă de presă cu liderul PPE, că ministrul de interne al ţării sale are „un nou calendar pentru primăvara următoare” în ceea ce priveşte aderarea României şi Bulgariei la Schengen. El a ridicat din nou problema migraţiei şi a explicat că trebuie căutată o soluţie realistă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.