Liderul USR Cătălin Drulă a declarat că medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei „nu are nici în clin, nici în mânecă” cu administrarea unei capitale cum este Bucureştiul. „Nu are vocaţie, nu a fost pasionat de asta”, a adăugat el, care a mai precizat că doctorul Cîrstoiu este arogant.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu are nici în clin, nici în mânecă cu administrarea unei capitale cum e Bucureştiul. Nu are vocaţie, nu a fost pasionat de asta. Omul e medic. Am mai avut un experiment cu un medic, care nu s-a terminat bine, s-a terminat cu şpagă în canapea; Oprescu acum e fugit în Grecia. Pe de altă parte, pare de o aroganţă cum nu am mai întâlnit de multă vreme în politica din România. Îl întreabă colegii din presă ... 'Ne explicaţi, vă rog frumos, ce faceţi cu consultaţiile? Vă trimiteţi pacienţii de la public la privat? Nu e în regulă, nu e legal. Sunt conflicte de interese'. Nişte întrebări absolut legitime. Şi răspunde: 'Păi, eu v-am tratat pe dumneavoastră şi colegii dumneavoastră din redacţie'. Adică, se înţelege de aici că el crede încă în rolul acela al doctorului căruia îi pupă toată mâna lumea. Aici e Bucureşti, e 2024, e Capitală", a explicat Cătălin Drulă, miercuri la postul B1Tv.

Preşedintele USR a criticat PSD şi PNL pentru faptul că au stabilit candidaţi comuni împotriva primarilor din partidul pe care îl conduce, fără a propune proiecte concrete pentru administraţie.

„Este o bătaie de joc la adresa bucureştenilor, în primul rând. Miza lor a fost să pună candidat comun împotriva primarilor USR, a lui Nicuşor Dan. Nu am primit niciodată explicaţie de ce fac asta. Ce vreţi să faceţi? Mai multe piste de bicicletă? Să cumpăraţi mai multe autobuze? E ceva ce vă deranjează? Nu, să nu mai fie Nicuşor Dan, că nu se mai poate fura la Primăria Capitalei - de fapt, asta e miza. Întâi au luat decizia asta, după aia au ţinut România cu sufletul la gură, în timp ce ei interpretau toţi mimica şi grimasele doamnei Firea: e supărată, e foarte supărată, poate nu e chiar aşa supărată. L-au scos un pic pe la târg şi pe domnul Burduja şi până la urmă a apărut candidatul surpriză, domnul Cîrstoiu”, a completat Drulă.

El a adăugat că Nicuşor Dan „s-a apucat de asanat finanţele” Capitalei şi că oraşul a obţinut un rating bun în mandatul său. Despre Cristian Popescu Piedone, liderul USR a spus că este „pe circ, cu grătărele de fum şi funiile de usturoi”.

„Mai sunt lucruri de făcut şi o recunoaşte şi el. Eu, de exemplu, am avut o discuţie cu Nicuşor Dan destul de onestă. Trebuie în mandatul doi să extindă zona de transport alternativ; piste de biciclete... e una dintre promisiunile de campanie. Am înţeles că au fost foarte proaste proiectele care au venit din urmă. Nu mă miră - ştiu şi eu din experienţa mea de la Transporturi. Dar e de treabă şi Nicuşor e pe treabă. Asta e diferenţa. Unul e pe circ, cu grătarele de fum şi funiile de usturoi”, a spus Cătălin Drulă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.