Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi, la Parlament, că ministrul Justiţiei ar trebui să îi ceară directorului ORNISS să transmită dacă persoanele care au vizitat arhiva SIPA aveau certificat de acces la informaţii clasificate ca şi secrete de stat, el exprimându-şi speranţa că Tudorel Toader va lua în seamă această "cerere publică".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cred că ministrul Justiţiei ar trebui să ceară – este cel mai îndrituit – să ceară directorului ORNISS - cred că asta e titulatura, să i se transmită dacă toate persoanele care au apărut în acele procese verbale că au vizitat arhiva SIPA aveau certificat de acces la informaţii clasificate ca şi secrete de stat”, a precizat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Liviu Dragnea a mai spus că este „important să ştim dacă toţi cei care au intrat acolo aveau certificat de acces la informaţiile clasificate ca secret de stat”.

„Dacă nu o va face domnul ministru, o să o fac eu, dar poate această cerere publică este luată în seamă”, a conchis liderul PSD.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.