Preşedintele PSD Liviu Dragnea li s-a adresat vineri seară tinerilor din PSD invitându-i să fie parte, alături de partid, la trasarea liniilor de dezvoltare ale ţării, la finalul discursului urându-le acestora "Succes şi foarte multă distracţie la noapte şi door to door!".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vreau să vă rog să fiţi mai implicaţi, cum a zis înţeleptul nostru preşedinte Gabi Petrea, să vă şi distraţi pentru că dacă nu acum vă distraţi, când să vă distraţi? Dar implicaţi-vă pentru că avem o misiune fenomenal de importantă în acest an, anul viitor, în 2020. în această perioadă noi, împreună cu cei care ne susţin, cu cei care ne înţeleg, trasăm liniile de dezvoltare ale acestei ţări şi fiţi parte la asta dragii mei colegi. Succes şi foarte multă distracţie la noapte şi door to door", le-a spus Dragnea tinerilor social-democraţi.

El le-a transmis că nu pot şi nu trebuie să stea indiferenţi, neimplicaţi, când văd "toată această canonadă, toată această desfăşurare de minciuni, spuse în public, spuse şi în mediul online".

"Noi nu trebuie să spunem lucruri neadevărate, nu trebuie să minţim, nu trebuie să manipulăm, doar vă cer să spuneţi adevărul, adică să ne ajutaţi în transmiterea corectă a informaţiei la oameni", a afirmat Liviu Dragnea.

În replică la urarea liderul PSD referitoare la distracţie, preşedintele TSD Gabriel Petrea a afirmat: "Domnule preşedinte dacă mă uit la cât door to door s-a făcut aseară şi azi noapte, cred că după această şcoală politică organizaţia de tineret va ieşi expertă, va pleca expertă în campania electorală şi vă puteţi bazat pe noi în următoarele cicluri de alegeri".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.