Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, la Mamaia, întrebat fiind dacă susţine principiile şi propunerile enunţate în legile Justiţiei, că susţine ”fără niciun fel de rezervă miniştrii Cabinetului Tudose”, chiar dacă unele principii ”pot fi îmbunătăţite” pentru că nu are pretenţia ”că sunt sculptate în piatră”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul PSD a fost întrebat, sâmbătă, la Mamaia, dacă susţine principiile şi propunerile enunţate în legile Justiţiei. 

”Susţin fără niciun fel de rezervă miniştrii Cabinetului Tudose şi eu, şi lideri PSD, chiar dacă unele dintre prevederi sau unele dintre principii pot fi îmbunătăţite. Nu avem pretenţia că sunt sculptate în piatră”, a răspuns şeful PSD:

Acesta a afirmat că aşteaptă ca proiectul respectiv să ajungă în Parlament în actuala sesiune şi să fie adoptate modificările.

Întrebat ce părere are despre afirmaţiile potrivit cărora se urmăreşte politizarea Inspecţiei Judiciare, Dragnea a răspuns: ”Asta mi se pare o mare minciună. Îţi trebuie un mare tupeu să faci asemenea afirmaţii”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.