Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că cererea DNA privind urmărirea penală a deputatului Eugen Bejinariu, care datează din mandatul trecut, va fi votată curând, explicând că, până acum, subiectul a fost amânat pentru că pe ordinea de zi a plenului au fost "subiecte mai importante".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat despre situaţia lui Eugen Bejinariu, Dragnea a răspuns: "Am avut în câteva şedinţe de plen subiecte mai importante. Urmează şi cererea (DNA - n.r.), bineînţeles".

Liviu Dragnea a afirmat şi că OUG privind salariile demnitarilor va fi respinsă la următorul plen. Întrebat de ce nu s-a întâmplat până acum asta, având în vedere că a declarat în ianuarie că ea va fi votată în prima şedinţă de plen, liderul PSD a răspuns: "Am aflat şi eu astăzi şi la următorul Birou Permanent, care va fi cât de curând, o să propun ca la primul plen de după Biroul Permanent acea ordonanţă, care poate supăra pe unii sau pe alţii, să pice, pentru că urmează să vină rapid legea salarizării unitare".

Plenul Camerei Deputaţilor în care urma să fie votată cererea DNA de urmărire penală a fostului ministru PSD Eugen Bejinariu a fost suspendat, în luna decembrie, din lipsă de cvorum, după ce şi săptămâna trecută şedinţa nu s-a putut desfăşura tot din lipsă de cvorum. Discuţia a fost astfel amânată pentru un plen din cadrul noului Legislativ.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.