Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că social-democraţii ar trebui să ia o pauză de la întâlnirile săptămânale din Parlament cu miniştrii Cabinetului Cioloş, pentru că acestea au devenit "plicitisoare" şi mai mult îi "încurcă" în programul lor obişnuit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eu am vorbit cu colegii mei. Trebuie să luăm o pauză, pentru că întâlnirile grupului nostru cu miniştrii sunt din ce în ce mai plictisitoare pentru că nu spun nimic, nu prea dau răspunsuri şi ne şi încurcă", a spus Liviu Dragnea.

Liderul PSD a explicat că întâlnirile săptămânale au ajuns ocazii în care miniştrii "vorbesc discuţii" cu parlamentarii social-democraţi şi îi încurcă în programul săptămânal, în orele în care ar trebui să dezbată activitatea parlamentară şi politică a partidului.

"Cred că nu mai e cazul, deocamdată", a conchis Dragnea.

Miniştri ai Cabinetului Cioloş vin săptămânal în Parlament, de regulă luni, la întâlniri cu grupurile parlamentare, cel mai des fiind solicitaţi de către social-democraţi, atât la Camera Deputaţilor, cât şi la Senat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.