Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat, joi, la România TV, că Victor Ponta i-a transmis demisia "în alb", afirmând că fostul premier a mai fost supărat, dar "i-a trecut" şi speră că acest lucru se va întâmpla iar, anunţând că a discutat cu el pentru a avea o întâlnire în zilele următoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat de ce s-a supărat Victor Ponta, Dragnea a spus că "habar nu are". "Eu îmi doresc să rămână în PSD. E loc de muncă în PSD, e loc chiar de toată lumea să muncească, să pună umărul. Ca şi consultare, eu mă consult cu cei care sunt. (...) A mai fost supărat. I-a mai trecut. Acum iar e supărat. Poate îi trece. Sper să îi treacă", a spus el.

Dragnea a respins criticile lui Ponta, privind stilul de conducere "personal", precizând că sub şefia lui în PSD a avut loc tot timpul o largă consultare, în cadrul Comitetului Executiv Naţonal.

Liviu Dragnea a fost întrebat dacă a primit demisia "în alb" a lui Ponta, el negând. "Eu am vorbit cu Victor, o să ne vedem zilele următoare, o să încerc să văd ce l-a nemulţumit. E nevoie de orice om în această perioadă. Eu nu cred că Victor vrea să lucreze pentru adversarii politici şi nu cred că vrea să lucreze împotriva ţării. Bun, omul când e supărat spune lucruri", a spus el.

Deputatul PSD Victor Ponta a afirmat, miercuri, la România TV, că nu se înţelege cu liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, din mai multe motive, fiind şi o diferenţă de stiluri de conducere, actulul şef al PSD având un stil "mai personal", care duce la situaţii în care măsurile bune sunt asumate de partid, iar cele rele de Guvern, lucru care afectează eficienţa actului de guvernare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.