Liderul PSD Liviu Dragnea este nemultumit de comunicarea pe care organizaţiile judeţene o au în teritoriu, precizând că aceasta este haotică, nu este structurată şi că va fi finalizat un concept de comunicare eficient prin care deciziile luate la nivel politic şi guvernamental să fie prezentate exact.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dragnea a declarat, vineri, dintr-o conferinţă de presă susţinută la Neptun, că în cadrul CEX s-a discutat şi despre comunicarea pe care organizaţiile judeţene o au în teritoriu şi cum poate fi aceasta îmbunătăţită.

"Este o comunicare haotică la nivel judeţean, adică în sensul că nu este structurată şi asta nu doar din vina colegilor din judeţ, ci este şi vina centrului. Cred că săptămâna viitoare reuşim să finalizăm un concept de comunicare unitar şi eficient, iar ceea ce se întâmplă la nivel politic, la nivel guvernamental, să fie nu umflat, nu răsturnat, ci doar prezentat exact în lumina reală, dar să fie prezentat", a spus Dragnea.

Liderul PSD a adăugat că organizaţiile teritoriale nu au mai organizat conferinţe de presă aşa cum ar trebui să fie organizate.

"Nu sunt bine structurate conferinţele  de presă care se mai organizează, prezenţa la emisiunile locale nu este bine pregătită", a mai spus Dragnea.

El a precizat că PSD va avea un sistem de comunicare eficient , dar revenindu-se la sistemul de comunicare din 2016, care s-a dovedit foarte eficient.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.