Liderul PSD, Liviu Dragnea, neagă faptul că fostul adjunct al directorului SRI Florian Coldea ar fi consilierul său, el susţinând că în spatele celor trei condamnări din dosarele sale s-ar afla Florian Coldea şi presiunile care ar fi fost făcute de şeful SPP, Lucian Pahonţu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Sfetnicul de taină m-a condamnat de trei ori până acum. Direct şi personal, şi vrea să mă condamne şi a patra oară. Florian Coldea direct şi personal. O spun şi cu nume şi prenume: domnul general Coldea", a afirmat Dragnea, luni seară, la România Tv.
 
Întrebat dacă deciziile completurilor de judecată în procesele sale au fost, în opinia sa, dictate de fostul director din SRI, Dragnea a răspuns: "şi presiunile făcute de Pahonţu".
 
"Mă enervează asta cu Coldea consilierul meu. Îl aduc pe Satana consilierul meu? Ăsta-i unul din cei trei oameni care au distrus România", a spus Dragnea. Acesta a refuzat să spună cine sunt ceilalţi doi care ar fi distrus ţara. 
 
Referindu-se la fostul adjunct al directorului SRI, Liviu Dragnea a spus: "oamenii ăştia nu pleacă niciodată din sistem, niciodată".
 
Întrebat dacă crede că Florian Coldea are aceeaşi putere, Dragnea a răspuns: "Toţi au. Aduceţi-vă aminte că un individ care era celebru vorbea de câmpul tactic din justiţie. Ştiţi unde se foloseşte acest termen, câmpul tactic? În structurile militarizate".
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.