Liderul PSD Liviu Dragnea spune că preşedintele Klaus Iohannis nu face campanie pentru referendum, ci este interesat să ajute PNL să crească în sondaje, dar că foloseşte maşinile statului în interes politic şi în interes personal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dragnea a declarat duminică, la Antena 3, că Iohannis nu respectă nici deciziile Curţii Constituţionale, nici Constituţia şi că primează doar interesul personal.

“El nu face nicio campanie pentru referendum. El cu referendumul a vrut să păcălească pe toată lumea, el de fapt e interesat să-i ajute pe cei de la PNL să crească în sondaje. Eu cred că nu îi ajută. Iar faptul că foloseşte maşinile statului în interes personal şi în interes politic, asta e infracţiune probabil. Dar nu este nici prima şi cred că nu este nici ultima infracţiune pe care o comite Iohannis, dincolo de faptul că pentru el Constituţia nu mai e de mult Biblia legilor, nu respectă nici deciziile Curţii Constituţionale, nici Constituţia. El ia în batjocură orice, doar interesul personal primează pentru Iohannis. Şi bineînţeles toţi SPP-iştii care trebuie să fie la aceste mitinguri să fie sus, lunetiştii, să fie ascunşi, să stea cu pistoaelele la ei ca nu cumva să păţească ceva dictatorul”, a declarat Liviu Dragnea.

El a mai spus că la summitul de la Sibiu Iohannis ar fi insistat pe lângă liderii europeni să mai dea o sancţiune României sau măcar o ameninţare.

“Şi acum la summit a văzut toată lumea că a fost un eveniment din bani publici doar pentru campanie electorală a PNL-ului şi doar pentru el. Şi am informaţii că a insistat foarte mult, să vedem dacă i-a convins, la liderii europeni ca să mai transmită ceva, o sancţiune către România sau măcar o ameninţare şi vom vedea zilelea astea dacă se întâmplă sau nu. Şi asta arată încă o dată ce atitudine are acest om faţă de România, nu-l interesează că poate aduce deservicii României, doar o iluzorie speranţă de-a lui că ne poate afecta pe noi în alegeri”, a transmis liderul PSD, reluând afirmaţiile făcute la mitingul electoral PSD de la Galaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.