Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, la Mamaia, întrebat despre nemulţumirile din ALDE în ceea ce priveşte relaţia cu Guvernul şi de faptul că secretarii de stat nu sunt lăsaţi să iasă în faţă, că va discuta cu aceştia şi că s-ar putea ca nemulţumirile să fie reale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, la Constanţa, întrebat despre nemulţumirile din ALDE în ceea ce priveşte relaţia cu Guvernul şi de faptul că secretarii de stat nu sunt lăsaţi să iasă în faţă, că va discuta cu aceştia şi că s-ar putea ca nemulţumirile să fie reale.

"O să discut cu ei, s-ar putea ca nemulţumirile să fie reale. Tocmai asta discutăm în weekend şi la noi despre o îmbunătăţire a comunicării între Parlament, partide şi Guvern. În ceea ce priveşte rolul secretarilor de stat, trebuie să fie o abordare corectă din partea miniştrilor. Şi miniştrii ALDE faţă de secretarii de stat PSD şi miniştrii PSD faţă de secretarii de stat şi, dacă sunt cazuri concrete, tocmai asta o să le ascultăm", a declarat Dragnea.

Întrebat dacă a identificat cauza acestei tensiuni, Dragnea a răspuns: "Aseară, domnul Tăriceanu a venit la noi, am stat foarte mult şi nu a fost deloc tensionat".

La întâlnirea de la ALDE liderul PSD Liviu Dragnea a venit însoţit de ministrul Economiei, Mihai Fifor.

Liderii PSD se reunesc din nou, în acest weekend, pe litoral, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional şi în cea a grupurilor parlamentare, pentru a discuta despre priorităţile legislative ale sesiunii de toamnă, printre acestea numărându-se legea parteneriatului public-privat, cea a prevenţiei, proiectul de modificare a legilor justiţiei, precum şi Legea pensiilor. La întrunirile PSD va participa şi premierul Mihai Tudose, care le va prezenta social-democraţilor punctul de vedere privind Pilonul II de pensii şi cel care vizează acciza la carburanţi.

Liviu Dragnea a făcut declaraţiile înainte de a intra la discuţii cu liderii ALDE, care se reunesc, de asemenea, la finalul acestei săptămâni în Mamaia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.