Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat de jurnalişti, luni, dacă ministrul Justiţiei trebuie să aibă emoţii la moţiunea simplă care se dezbate în această săptămână în Camera Deputaţilor împotriva sa, iar preşedintele Camerei a răspuns: „Sincer, nu pot să vă răspund la această întrebare, pentru că nu ştiu”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu ştiu, chiar nu ştiu să vă răspund. Sincer, nu pot să vă răspund la această întrebare, pentru că nu ştiu”, a spus Dragnea.

Întrebat în continuare dacă Tudorel Toader are susţinerea grupului PSD, Liviu Dragnea a răspuns: „Vedem miercuri (când se votează moţiunea simplă - n.r.)”.

Întrebat din nou dacă PSD ia în calcul să susţină o moţiune simplă iniţiată de opoziţie împotriva ministrului Justiţiei, Dragnea a replicat: „PSD nu, dar v-am răspuns cred destul de lămuritor la întrebare şi sincer”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.