Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că a avut o întâlnire cu liderul UDMR Kelemen Hunor în care s-a stabilit reînnoirea protocolului de colaborare parlamentară, urmând ca liderii de grupuri să aibă săptămânal discuţii în care să fie informaţi cu privire la priorităţile din Parlament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

"Am discutat, mi-a spus despre discuţiile pe care le-au avut în UDMR în vară, înainte de sesiune - au decis unanim să continue colaborarea cu coaliţia majoritară", a spus Dragnea.

El a precizat că întâlnirea a avut loc la sediul UDMR, unde s-a stabilit şi că noua colaborare să fie îmbunătăţită, urmând să fie făcute informări săptămânale între liderii de grupuri ale PSD, ALDE şi UDMR pe tema agendei parlamentare.

Protocolul iniţial semnat de PSD-ALDE şi UDMR a fost valabil doar pentru prima sesiune parlamentară a legislaturii 2016-2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.