Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi că, în cazul în care Viorica Dăncilă va fi desemnată pentru funcţia de premier, Guvernul va fi format în urma discuţiilor din partid şi că doar un Guvern tehnocrat ia oameni de pe stradă şi îi propune Parlamentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Numai un Guvern tehnocrat ia oameni de pe stradă şi îi propune Parlamentului. În orice partid, componenţa Guvenului se discută in interiorul structurilor statutare. Aşa cum am avut (discuţii – n.r) pentru candidatul pentru funcţia de prim-ministru, vom avea o discuţie pentru fiecare candidat la funcţia de membru al Guvernului. I-am avertizat pe toţi colegii mei. Viorica Dancilă va avea un punct de vedere foarte important aici, dar nu poţi să vii în faţa partidului «Asta e echipa mea, dacă nu o votaţi, renunţ». Am întrebat-o ce va face în situaţia dacă va ajunge la concluzia, dacă va fi desemnată de preşedinte, că un membru al Guvernului nu poate merge mai departe. A răspuns firesc şi foarte calm că vine în faţa CExN cu argumentele care au făcut-o să se gândească la această decizie şi, dacă argumentele sunt serioase, va avea toată susţinerea în CExN”, a spus Dragnea.
 
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
Întrebat dacă ia în calcul o restructurare a Guvernului, liderul PSD a răspuns negativ, afirmând că o astfel de decizie ar crea o dezordine.
 
“Din punct de vedere al structurii guvernamentale, nu există o opinie că trebuie să o modificăm, pentru că există riscul ca o lună sau două luni de zile să fie iar o oarecare dezordine în ministere până se reaşază şi ar fi un timp pe care l-am pierde nepermis”, a declarat liderul social-democraţilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.