Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că membrii Guvernului Tudose îşi vor face singuri evaluarea activităţii, pentru că acesta este "cel mai eficient mod" de a verifica propria activitate, lucru care a început deja, şi este convins că actualul Executiv "va funcţiona mai bine".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că acest Guvern va funcţiona mai bine şi, de altfel, a început deja (...) să-şi facă o evaluare foarte detaliată a situaţiei exacte de la care pleacă. Au stabilit deja grupuri de lucru foarte bine articulate, cu grafice săptămânale, cu rapoarte săptămânale, pentru că cel mai eficient mod e ca tu să te evaluezi, nu să te evalueze altcineva", a spus Dragnea.

Liderul PSD a afirmat că va discuta şi la partid despre activitatea Guvernului, însă "cei mai interesaţi" de acest subiect sunt miniştrii şi ei vor trebui să se ocupe în primul rând de evaluare.

Dragnea a mai adăugat că "nu este uşor" de aplicat programul de guvernare.

Potrivit unor surse social-democrate, Guvernul va prezenta săptămânal o evaluare către Liviu Dragnea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.