Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a distribuit, pe Facebook, postarea profesoarei Cristina Tunegaru, care acuză că a fost dată afară de la şcoala unde preda, după ce a fost critică la începutul anului la adresa primarului Capitalei, spunând că a semnalat cazul ministrului Educaţiei, întrebându-l "cum este posibil aşa ceva".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am citit următoarea postare a unei doamne profesoare din Bucureşti. I-am trimis-o ministrului Educaţiei Naţionale,întrebându-l cum este posibil aşa ceva? Aştept cu mare interes răspunsul dumnealui", scrie Dragnea, pe Facebook, alături de o poză a postării profesoarei.

Este a doua oară când Liviu Dragnea se implică în astfel de cazuri, după ce, în urmă cu o săptămână, a postat pe Facebook cu privire la situaţia unui nevăzător din Paşcani, care a acuzat abuzuri ale unei firme de transport şi ale Poliţiei. În acea situaţie, ministrul de Interne, Carmen Dan, a dispus verificări, tot după postarea şefului de partid.

Profesoara de limba română Cristina Tunegaru de la o şcoală generală din Capitală, care a avut mai multe declaraţii critice la adresa sistemului de învăţământ, dar şi a amestecului Primăriei Bucureşti în activitatea şcolară, anunţă, joi, pe Facebook, că a fost dată afară din şcoală, deşi nu a venit nimeni să o vadă la ore, să se intereseze de progresele elevilor ei sau să vorbească cu părinţii şi cu copiii. Ea a precizat pentru News.ro că a aflat de pe Internet că nu va mai avea ore începând cu 1 septembrie, iar când a mers pentru a-şi depune cererea de prelungire i s-a transmis că o depune degeaba.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.