Liderul PSD Liviu Dragnea defineşte cultura, în mesajul de Ziua Culturii Române, drept "o mărturie a spiritului, valorilor şi tradiţiilor româneşti", care se îmbogăţeşte cu fiecare voce care îşi găseşte ecou în sufletele noastre.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cultura este o mărturie a spiritului, valorilor şi tradiţiilor româneşti; ea se îmbogăţeşte cu fiecare voce care îşi găseşte ecou în sufletele noastre şi ale generaţiilor de după noi. Celebrăm astăzi Ziua Culturii Naţionale, nu întâmplător la data la care se împlinesc 169 de ani de la naşterea poetului naţional Mihai Eminescu, cel care ne-a lăsat o moştenire culturală nepreţuită", scrie liderul PSD, aflat în concediu.

Postarea este insoţită şi de o fotograafie şi de un citat din Mircea Eliade: "Recitindu-l pe Eminescu ne reîntoarcem, ca dintr-un dulce somn, la noi acasă".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.