Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, duminică seara, la Realitatea TV, că Dacian Cioloş l-a sunat după ce a fost nominalizat pentru funcţia de premier şi i-a spus să susţină varianta ca Vasile Dîncu să fie vicepremier, el precizând că ar trebui întrebat şi preşedintele Klaus Iohannis, pentru că şi el a făcut această propunere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liviu Dragnea a afirmat că a fost sunat de premierul dacian Cioloş, după ce a fost nominalizat pentru funcţia de premier. 

”Cioloş m-a sunat şi mi-a zis să susţin varianta cu Vasile Dîncu vicepremier. Nu eu l-am sunat să îl rog pe Dacian Cioloş să îl pună în funcţia de vicepremier. Întrebaţi-l pe premier şi (..)  poate îl întrebaţi şi pe preşedintele Klaus Iohannis” a adăugat Dragnea.

Întrebat dacă propunerea pentru Dîncu vicepremier a venit de la Cioloş, preşedintele PSD a răspuns: ”Şi de la preşedintele Klaus Iohannis” şi a adăugat că ideea că ”PSD l-a împins pe Vasile Dîncu în guvern este o idee falsă”. 

Liviu Dragnea a infirmat şi ipoteza ca Victor Ponta să fie propunerea PSD de premier. ”Victor Ponta a spus public de mai multe ori că nu vrea să fie prim-ministru”, a arătat el. Liviu Dragnea nu a vrut să răspundă dacă el, personal, ar putea fi propunerea PSD de prim-ministru, precizând că numele viitorului premier propus de PSD va fi rostit abia după ce se va vedea rezultatul alegerilor parlamentare. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.