Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, la Adevărul Live, că se vorbeşte "cam mult" despre Justiţie în acest moment, pentru că nu mai există riscul ca aceasta să fie influenţată politic, iar cine susţine acest lucru "îi consideră pe români proşti", considerând că ar trebui mutată discuţia asupra infrastructurii din sistem.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În momentul în care moderatorul interviului a afirmat că Justiţia este un domeniu despre care se vorbeşte în această perioadă, Liviu Dragnea a intervenit: "Cam mult se discută despre justiţie". Liderul PSD a adăugat că "justiţia nu mai poate fi controlată politic niciodată".

"Justiţia, ieşind încet, încet, de sub regimul Băsescu, a început să fie din ce în ce mai puternică ca şi sistem. (...) Cine mai poate crede că în România cineva mai poate prelua controlul pe Justiţie? Aşa ceva nu se mai poate", a mai spus Dragnea.

Liderul PSD a mai afirmat că problema justiţiei nu trebuie discutată în aceşti termeni, ci ar trebui rezolvate problemele de infrastructură, cum ar fi sălile de judecată "înghesuite". "Săli mici, neluminate, neaerisite, şi noi cerem mereu judecătorior în fiecare zi să nu fie nervoşi, să nu fie influenţaţi", a spus preşedintele PSD.

"Faptul că cineva vorbeşte atât de mult despre justiţie, înseamnă că îi crede pe români proşti", a conchis el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.