Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, că una dintre propunerile celor de la PLUS este desfiinţarea proprietăţii şi că lucrurile în care cred şi pe care vor să le facă dacă cumva vor ajunge la putere cei de la PLUS este să nu mai aibă oamenii terenuri, case, ci să fie chiriaşi în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am auzit că una din propunerile celor de la PLUS, care n-a fost combătută, este desfiinţarea proprietăţii. Prima dată am spus: dom'le, e o nebunie. Dar să nu faceţi greşeala nici dvs., nici ceilalţi care ne ascultă să credeţi că asta e o glumă. Aşa au făcut greşeala cu fasciştii acum câteva zeci de ani, i-au luat în glumă. Oamenii ăştia spun lucrurile în care cred şi pe care vor să le facă dacă cumva în România vor ajunge la putere: să nu mai aveţi terenuri, să nu mai aveţi case, să nu mai aveţi nimic. Deci să fim nişte chiriaşi în România. Cioloş, da. Ceilalţi ce spun? Legea salarizării va fi modificată de noi când vom veni la guvernare, legea pensiilor au şi atacat-o. (...) Ei vor ca această ţară să fie nervoasă, supărată, ca să fie divizată mai uşor şi să fie condusă mai uşor”, a afirmat Liviu Dragnea la PSD Ilfov.
 
Unul dintre membrii conducerii PLUS, Oana Maria Bogdan, care a fost prezentată de către Dacian Cioloş ca fiind ”forţa motrice” a echipei, susţine renunţarea la proprietate şi spune, într-un comentariu pe Facebook, că ”omenirea va reuşi să convieţuiască în armonie abia atunci când acest lucru se va întâmpla”. 
 
”Cred că un pas important al omenirii va fi cel al renunţării la proprietate. Când nu vor mai exista teritorii care să aparţină unui om, trib, neam sau corporaţie, vom reuşi să convieţuim armonios pe planeta Pământ. Eu am încredere că acest lucru se va întâmpla în timpul vieţii mele”, a comentat Oana Maria Bogdan, care este membru în Biroul Naţional al PLUS. 
 
Liderul PLUS, Dacian Cioloş, i-a luat apărarea şi a afirmat că ”nu este în regulă” modul în care au fost interpretate declaraţiile acesteia.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.