Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a întrerupt discuţiile dintre Mihai Tudose şi jurnalişti pe tema plagiatului premierului desemnat, dorind să spună un banc legat de PSD şi SRI, în pofida intervenţiilor reporterilor care voiau să îi adreseze întrebări lui Mihai Tudose.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce premierul desemnat a explicat de ce a decis să renunţe la titlul de doctor, deşi nu consideră că a plagiat, jurnaliştii au dorit să îi pună întrebări lui Tudose, însă a intervenit Liviu Dragnea: "Haideţi să mai râdem puţin, totuşi".

Cum vocile jurnaliştilor se auzeau în continuare, Dragnea a continuat: "Numai puţin. Spun o glumă".

El a povestit un "banc" pe care susţine că l-a auzit despre PSD şi SRI. "Nu rezist să nu spun un banc pe care l-am auzit ieri, care mi se pare tare. Circulă un banc precum că eu l-am propus pe Mihai Tudose prim-ministru, ca prin el să luăm control asupra SRI", a spus Dragnea, zâmbind.

Premierul desemnat Mihai Tudose a răspuns, miercuri, în conferinţa de presă în care a fost anunţată componenţa Guvernului său, acuzaţiilor lansate la adresa sa în spaţiul public, el spunând că nu a avut nicio legătură cu SRI, iar lucrarea de doctorat a făcut-o pentru el, pentru a acumula cunoştinţe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.