Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz (USR) a comentat într-o postare pe pagina sa de Facebook, anunţul DNA privind trimiterea în judecată pentru fapte de corupţie a unui fost director din cadrul Primăriei Tmişoara, el afirmând că acesta este al treilea personaj cheie din administraţia Nicolae Robu (PNL) cu dosar de corupţie în ultima jumătate de an. Fritz a mai subliniat că e treaba justiţiei să facă dreptate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”DNA l-a trimis în judecată pentru fapte de corupţie comise în administraţia Robu pe Florin Răvăşilă, consilierul personal al fostului primar, pus mai apoi director al Direcţiei de Patrimoniu. E al treilea personaj cheie al administraţiei Robu, cu dosar de corupţie în ultima jumătate de an. Primii doi au fost Ionuţ Nasleu, consilier personal al fostului primar şi apoi director la Pieţe şi Rodica Aurelian, fosta şefă de la resurse umane din administraţia Robu”, a scris Dominic Fritz pe pagina sa de Facebook, joi.
 
Actualul edil a subliniat că aceşti corupţi sunt ”o parte din haremul de dubioşi”, care l-au înconjurat pe fostul primar, Nicolae Robu.
 
”Să nu ne facem nicio iluzie: ei sunt doar o parte din haremul de dubioşi, corupţi şi ridicoli care l-au înconjurat pe fostul primar, el însuşi lipsit de orice simţ al ridicolului. De mulţi dintre ei am scăpat prin lupte dure în ultimii doi ani. Alţii încă visează, ridicol, o întoarcere în primărie, în frunte cu cel pentru care propriul ego nemărginit a născut monştri de corupţie”, a mai scris Fritz.
 
Dominic Fritz a conchis că justiţia este cea care trebuie să facă dreptate.
 
”Timişorenii au spus clar şi răspicat acum doi ani că a fost de-ajuns. E treaba justiţiei să facă dreptate. Nu sărbătorim nicio victorie. E trist că Timişoara a fost condusă şi călărită de astfel de oameni atâţia ani”, a precizat edilul.
 
Fostul director din cadrul Primăriei Timişoara Emilian Florin Răvăşilă a fost trimis în judecată de procurorii DNA Timişoara pentru mai multe fapte de corupţie, el fiind acuzat că ar fi acceptat să primească jumătate din profitul unei firme, pentru a facilita încheierea unor contracte privind exploatarea şi întreţinerea cimitirelor din municipiu. El ar fi acceptat şi promisiunea remiterii a 500 de lei pentru fiecare persoană decedată de COVID-19, pentru a sprijini aceeaşi firmă să obţină noi contracte, şi ar fi solicitat bani şi pentru facilitarea încheierii unor contracte pentru cazarea persoanelor aflate în carantină. În acest dosar a fost deferit justiţiei şi un om de afaceri care l-ar fi sprijinit pe Răvăşilă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.