Purtătorul de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis, Mădălina Dobrovolschi, a declarat, marţi, că şeful statului aşteaptă o decizie oficială cu privire la remanierea guvernamentală, şi nu face comentarii pe marginea speculaţiilor, completând că este responsabilitatea PSD să îşi evalueze miniştrii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt doar speculaţii, doar informaţii pe surse. Nu am văzut o comunicare oficială, nu sunt deocamdată decizii oficiale comunicate. În acest moment, noi, la nivel de Administraţie Prezidenţială, domnul preşedinte, aşteptăm să vedem ce se întâmplă din punct de vedere oficial, după aceea vom avea o reacţie", a comentat Dobrovolschi, întrebată despre actuala situaţie din coaliţia de guvernare.

Ea a spus că "este responsabilitatea partidului de guvernământ" de a face o evaluare a miniştrilor şi, "dacă sunt observate probleme", responsabilii pot lua decizii.

Întrebată dacă a avut loc o discuţie între Iohannis şi premierul Sorin Grindeanu în această perioadă, Dobrovolschi a afirmat că "nu poate comunica oficial acest lucru".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.