Preşedintele Klaus Iohannis a fost informat "în permanenţă" cu privire la situaţia din cadrul Ministerului Apărării, pe tema salariilor din instituţie, solicitând Guvernului rezolvarea situaţiei, lucru care s-a întâmplat, a afirmat purtătorul de cuvânt al şefului statului, Mădălina Dobrovolschi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Preşedintele României a fost informat în permanenţă în legătură cu situaţia din MApN, a avut un dialog, aşa cum v-am informat, cu premierul, a cerut soluţionarea problemei din MApN, lucru care s-a întîmplat. (...) Premierul a primit demisia din partea mininistrului, iar preşedintele a fost de acord cu propunerea premierului", a spus Dobrovolschi, întrebată despre poziţia Administraţiei Prezidenţiale cu privire la disputa din Ministerul Apărării.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.