Reprezentanţii conducerii PNL Bârlad, desemnaţi la alegerile interne de săptămâna trecută au solicitat luni tuturor liberalilor din Bârlad să nu se prezinte pe 22 iunie la noile alegeri. Alegerile din filială au fost contestate şi invalidate după o decizie a conducerii organizaţiei judeţene a PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Referitor la informaţiile apărute în spaţiul public, prin care se încearcă dezinformarea membrilor PNL Bârlad şi a simpatizanţilor, vă aducem la cunoştinţă că în data de 16.06.2021, în perfectă legalitate, a avut loc şedinţa de alegeri de nivelul Organizaţiei PNL Bârlad, preşedinte, vicepreşedinţi, membri, trezorier. Cei care cred în valorile liberalismului, rugăm să nu dea curs solicitării de a participa la un simulacru de şedinţă convocată ilegal. PNL Bârlad este organizaţia cu cele mai bune rezultate din judeţ, la nivelul municipiilor şi oraşelor, obţinute la alegerile locale şi parlamentare. Pentru a putea susţine în continuare proiectele domnului primar şi ale consilierilor liberali, avem obligaţia morală de a face front comun în toate demersurile. Nu vă prezentaţi marţi, 22.06.2021, la adunarea convocată ilegal de către unele persoane care nu susţin interesele Organizaţiei PNL Bârlad şi ale municipiului Bârlad”, potrivit unui mesaj postat, luni, pe pagina de Facebook a organizaţiei PNL Bârlad. 

Pe 16 iunie au fost alegeri interne la PNL Bârlad, iar în competiţie pentru şefia filialei au intrat Dumitru Borol, prmarul oraşului şi Iulian Groza. Un număr de 88 de voturi a obţinut Boroş, iar Groza a primit voturile a doi liberali şi două voturi au fost nule. Alegerile au fost apoi contestate şi a fost invocat faptul că nu au fost trecuţi unii membri ai PNL pe convocator. 

Prin urmare, scrutinul a fost invalidat, printr-o decizie a liderului PNL Vaslui Nelu Tătaru şi a fost anunţată o nouă întrunire pentru alegeri interne. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.