PSD Galaţi a depus, miercuri, la Biroul Electoral, listele cu candidaţii pentru alegerile parlamentare, deputatul Viorel Ştefan, aflat la al cincilea mandat de parlamentar, fiind primul pe lista de la Camera Deputaţilor, iar senatorul Daniel Butoniu deschizând lista de la Senat. Printre candidaţi se mai numără şi medicul Nicolae Bacalbaşa, dar şi preşedintele Senatului Universităţii ”Dunărea de Jos”, Lucian Georgescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii PSD Galaţi au depus, miercuri, la Biroul Electoral al Circumscripţiei Judeţului Galaţi, listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare.

La Camera Deputaţilor, primul pe listă este deputatul Viorel Ştefan, aflat în prezent la cel de-al doilea mandat. El a mai avut trei mandate de senator.

Următorii pe listă sunt Florin Popa, fost viceprimar al municipiului Galaţi; deputatul Lucreţia Roşca; medicul Nicolae Bacalbaşa, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Galaţi; Marius Mărgărit, preşedintele TSD Galaţi; deputatul Laura Marin; Onişor Mirela; Nagar Andreea; Magearu Dragoş Lucian; Nechifor Alexandru; Bogdan Ardean Ionuţ şi Voinea Ştefan.

La Senat, lista PSD Galaţi este deschisă de senatorul Daniel Butunoi, urmat de senatorul Nicolae Marin şi de preşedintele Senatului Universităţii ”Dunărea de Jos”, Lucian Georgescu, pe locurile următoare fiind Silviana Ciupercă, Viorica Sandu şi Andrei Lucian Valeriu.

”Avem o listă formată din profesionişti, echilibrată, în care se regăsesc actuali parlamentari, persoane din administraţia locală, tineri, femei. Este o echipă unită care va reprezenta cu cinste cetăţenii judeţului Galaţi”, a declarat preşedintele executiv al PSD Galaţi, Costel Fotea.

La rândul său, vicepreşedintele PSD Galaţi, Viorel Ştefan, a declarat că obiectivul filialei este obţinerea unui scor de aproximativ 45% la alegerile parlamentare care să permită câştigarea a două mandate la Senat şi cinci la Camera Deputaţilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.