Deputatul Stelian Ion a fost desemnat de organizaţia municipală Constanţa a Uniunii Salvaţi România (USR) candidat al acestei formaţiuni la alegerile de anul viitor pentru Primăria Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
USR a anunţat sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că pe data de 4 octombrie, Uniunea Salvaţi România – filiala municipală Constanţa a convocat Adunarea Generală în vederea organizării de alegeri pentru stabilirea candidatului partidului la funcţia de primar al municipiului Constanţa, dar şi a listei de candidaţi pentru Consiliul Local Municipal Constanţa.
 
În urma alegerilor, candidatul USR pentru funcţia de primar al municipiului Constanţa a fost desemnat Stelian Ion.
 
Stelian Ion este deputat al USR din anul 2016. Potrivit CV-ului postat pe sit-eul Camerei Deputaţilor, Stelian Ion a urmat între 1997-2001 cursurile Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti. Între 2002 – 2016 a fost avocat în cadrul Baroului Constanţa, fiind specializat în drept penal, drept civil, drept comercial, drept administrativ.
Stelian Ion are 42 de ani, este căsătorit şi are un copil.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.