Deputatul Remus Borza, numit săptămâna trecută consilier onorific al premierului pe probleme economice, reformă şi fiscalitate, a declarat luni pentru News.ro că s-a înscris în PSD şi că îşi propune să transfere o parte din expertiza sa economică şi asupra partidului, despre care afirmă că est ţinta unei campanii de demonizare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Voi încerca să aduc o parte din expertiza mea economică, acumulată în aproape 25 de ani de activitate, să o transfer şi asupra partidului", a declarat luni pentru News.ro Remus Borza.

Acesta afirmă că nu va mai candida pentru un nou mandat de parlamentar şi că nu tinde spre vreo funcţie de ministru sau membru al Cabinetului.

El vorbeşte de un sentiment de solidaritate faţă de PSD, despre care spune că este un partid care a făcut şi lucruri bune pentru ţară.

"Este o campanie de demonizare a partidului, pe care eu nu am agreat-o niciodată", a mai spus Remus Borza.

Remus Borza a fost exclus din ALDE în iunie 2017, fiind acuzat că nu a votat moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu şi a recunoscut că purta discuţii pentru a prelua un portofoliu în Executiv, respectiv cel al Energiei.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.