Deputatul PSD Liviu Pleşoianu protestează şi joi dimineaţă, pentru a doua zi consecutiv, în faţa sediului DNA, însoţit de alte câteva persoane. Aşa cum a anunţat cu o zi în urmă, el protestează faţă de activitatea Laurei Codruţa Kovesi la conducerea instituţiei şi faţă de refuzul acesteia de a se prezenta la Comisia de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pleşoianu, membru al Comisiei de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009, afişează aceeaşi coală de hârtie pe care scrie "Kovesi la poligraf. Ai fost acasă la Oprea?".

Deputatul PSD a protestat şi miercuri în faţa sediului DNA, iar seara a anunţat pe Facebook că va face acelaşi lucru şi joi.

”Mâine (6 iulie), îmi voi petrece iarăşi «timpul meu liber» în «spaţiul meu privat» din faţa Sediului DNA (Str. Ştirbei Vodă nr. 79-81). Cel târziu la ora 8 dimineaţa voi fi acolo. Apoi, la prânz, voi merge la Parlament (unde se va desfăşura şedinţa Comisiei de Anchetă) şi voi relua în faţa colegilor mei propunerea de sesizare a organelor de urmărire penală pe numele Laurei Codruţa Kovesi, pentru obstrucţionarea activităţii comisiei”, anunţa Pleşoianu pe Facebook.

Pleşoianu a declarat, joi, că va protesta şi zilele următoare, până când Codruţa Kovesi îi va răspunde la întrebare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.