Deputatul PNL Cristian Băcanu a anunţat că pentru a doua oară, alianţa USR PLUS - PSD - AUR a blocat joi sancţionarea parlamentarilor AUR Antonio Andruşceac şi Ciprian-Titi Stoica care l-au bruscat pe Florin Roman în timpul plenului comun în care s-a citit moţiunea de cenzură USR PLUS-AUR .

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Alianţa USR-PLUS-PSD-AUR a blocat azi, a doua oară, sancţionarea parlamentarilor AUR care l-au bruscat pe Florin Roman. În urmă cu două săptămâni am depus o sesizare la Camera Deputaţilor împotriva parlamentarilor AUR Antonio Andruşceac şi Ciprian-Titi Stoica, care l-au bruscat pe Florin Roman în timpul plenului comun în care s-a citit moţiunea de cenzură USR-PLUS-AUR şi l-au îndepărtat de la conducerea plenului reunit cu forţa”, a scris Cristian Băcanu, joi pe Facebook.
 
Liberalul a adăugat că mare parte din aleşii USR PLUS, AUR şi PSD nu au participat la lucrările de joi ale Comisiei, unde trebuia discutată sesizarea.
 
„Ei bine, azi, o mare parte din parlamentarii din cele 3 partide nu s-au sinchisit să participe la lucrările comisiei. Probabil sunt de acord cu folosirea forţei fizice pentru tranşarea unei dispute politice sau probabil aşa înţelege noua coaliţie iresponsabilă USR-PLUS-PSD-AUR să arate că este funcţională. Asta după ce săptămâna trecută, USR a fost de acord cu amânarea discutării sesizării, acceptând astfel cererea de amânare a AUR. Nu mă aşteptam să îi văd pe colegii de la USR-PLUS în aceeaşi alianţă cu PSD, dar iată că după ce s-au aliat cu partidul extremist AUR, ce mai contează o alianţă toxică şi cu PSD?”, a conchis deputatul PNL. 
 
Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Roman (PNL), căruia preşedintele Camerei Ludovic Orban îi delegase atribuţiile, nu a fost lăsat să conducă şedinţa Camerelor reunite în care a fost prezentată moţiunea de cenzură USR PLUS-AUR, fiind determinat cu scandal să plece de la tribună.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.