Doi deputaţi şi-au anunţat, miercuri, în şedinţa conducerii Camerei Deputaţilor, demisia din grupurile parlamentare din care făceau parte, Constantin Galan trecând de la ALDE la PNL, iar Florian Geantă, de la UNPR la PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deputatul de Suceava Constantin Galan a anunţat Biroul Permanent că trece de la ALDE la PNL. El a fost ales, de altfel, în Parlament, din partea Partidului Naţional LIberal, unde a activat până în septembrie 2014 când şi-a dat demisia şi s-a înscris în grupul ALDE. 

Şi deputatul Florian Geantă a informat conducerea Camerei Deputaţilor că trece de la UNPR la PSD. El a intrat în Parlament din partea PDL, fiind ales în circumscripţia 42 din Bucureşti. În martie 2015 a intrat în grupul parlamentar Democrat Popular, iar în aprilie 2015, a ajuns la grupul UNPR. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Săptămâna trecută, deputaţii UNPR Liviu Codîrlă, Tudor Ciuhodaru, Liliana Mincă, Adrian Diaconu, Ştefan Dalca şi Ion Pârgaru au anunţat conducerea Camerei Deputaţilor că se vor afilia grupului PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.