Deputatul Bogdan Huţucă şi-a lansat candidatura pentru şefia organizaţiei judeţene a PNL Constanţa, el spunând că a fost convins să intre în această cursă de mai mulţi consilieri judeţeni şi primari liberali care i-au spus că este singurul capabil să coaguleze o echipă şi să o coordoneze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bogdan Huţucă a organizat, duminică, o conferinţă de presă, la sediul PNL Constanţa, în cadrul căreia şi-a lansat candidatura pentru preşedinţia organizaţiei judeţene. El a fost înconjurat în momentul anunţului de mai mulţi primari din judeţ, între care cei de la Mangalia, Ovidiu, Eforie, Poarta Albă, dar şi de câţiva consilieri judeţeni.

Huţucă a recunoscut că aceştia sunt o parte din oamenii care l-au convins să candideze.

“Aveţi în spate şi faţa consilieri judeţeni, primari ai PNL, o parte din cei care m-au convins că sunt singurul capabil la acest moment şi în această conjunctură să coaguleze o echipă şi să o coordoneze, acesta este motivul pentru care particip la aceste alegeri şi acesta este şi motivul pentru care sunt hotărât să le şi câştig”, a afirmat Bogdan Huţucă.

El a mai spus că nu ar fi reuşit să performeze în funcţiile pe care le-a ocupat de-a lungul timpului dacă nu avea alături oameni implicaţi şi care ştiu să lucreze în echipă.

“După cum bine ştiţi, de-a lungul timpului, am ocupat fel de fel de poziţii în care am avut rol de coordonator, de conducător şi nu aş fi reuşit nici să demonstrez, nici să performez în aceste poziţii dacă nu aş fi avut alături de mine oameni implicaţi, oameni pricepuţi, oameni hotărâţi, oameni care ştiu să lucreze în echipă”, a afirmat Bogdan Huţucă.

Până în prezent şi-a mai anunţat intenţia de a candida pentru preşedinţia organizaţiei judeţene PNL Constanţa consilierul judeţean Remus Cristy Băisan.

Bogdan Huţucă a devenit parlamentar în urma alegerilor de la sfârşitul anului trecut. Anterior, el a fost prefect al judeţului Constanţa pentru câteva luni în anul 2012 şi director al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Constanţa.

Alegerile pentru preşedinţia PNL Constanţa au fost stabilite pentru 27 aprilie.

Organizaţia judeţeană a PNL Constanţa este condusă din 2005 de către Gheorghe Dragomir. Acesta a anunţat că nu doreşte să candideze pentru un nou mandat în fruntea liberalilor constănţeni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.