Deputatul Alexandru Moraru şi-a preluatm în şedinţa de duminică a Biroului Politic Judeţean Iaşi, funcţia de preşedinte interimar al filialei judeţene. El va ocupa această poziţie până la alegerile interne ce urmează să fie organizate la o dată ulterioară, dar nu mai târziu de luna august.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul preşedinte interimar al PNL Iaşi a transmis colegilor un apel la unitate, moderaţie şi dialog.

„Este un nou prilej să îmi exprim onoarea de a prelua această nouă provocare. Astăzi fac apel către toţi colegii mei la unitate, moderaţie şi dialog. Delimitând contextul vremelnic, Partidul Naţional Liberal rămâne principala forţă politică la Iaşi, confirmată la alegerile locale din 2020, cu peste 50 de primari şi peste 700 de consilieri locali şi judeţeni. A venit vremea în care trebuie să mergem mai departe ca o unitate, în care cu toţii trebuie să ne implicăm în viaţa publică a comunităţii noastre”, a declarat Alexandru Muraru, printr-un comunicat de presă al PNL Iaşi.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

În acelaşi timp, noul preşedinte interimar  a reiterat susţinerea proiectelor administraţiilor locale şi judeţene, proiecte care vor aduce ceea ce contează cel mai mult pentru judeţul Iaşi, şi anume bunăstarea cetăţenilor.

„Totodată, garanţia mea pentru ieşeni este că vom sprijini şi promova proiectele importante, fie că vorbim de cele ale comunităţile locale, şi aici mă refer atât la zona rurală cât şi cea urbană, respectiv cele judeţene, cu referire la proiectele Consiliului Judeţean Iaşi, dar mai ales cele regionale şi strategice, fie că vorbim de infrastructura de autostrăzi, spitale, educaţie, parcuri industiale, etc. Dialogul şi colaborarea cu ieşenii, cu mediul de afaceri, cu mass-media şi  grupurile asociative trebuie să fie deschise permanent. Plecăm pe acest drum cu misiunea sacră de a avea un parteneriat cu ieşenii şi de a continua să fim promotorii dezvoltării economice şi al respectului faţă de cetăţeni”, este mesajul transmis ieşenilor de noul preşedinte interimar al PNL Iaşi. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.