Camera Deputaţilor a adoptat miercuri, decizional, proiectul de lege care prevede că 15 noiembrie este declarată ca Ziua Revoltei Anticomuniste de la Braşov din 1987.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Parlamentul, preşedintele României, Guvernul, autorităţile administraţiei publice centrale şi locale structurile asociative neguvernamentale interesate organizează manifestări prilejuite de comemorarea zilei de 15 noiembrie ca Ziua Revoltei Anticomuniste de la Braşov din 1987”, conform iniţiativei legislative care aparţine PNL şi USR PLUS, fiind semnată inclusiv de Ludovic Orban.

Conform sursei citate, fondurile necesare pentru comemorarea diverselor evenimente ale Revoltei Anticomuniste de la Braşov din 1987 pot fi asigurate şi din bugetele locale sau din bugetul autorităţilor şi instituţiilor publice.

Pe 2 iunie, Senatul a adoptat proiectul, în calitate de prim for sesizat, iar votul de miercuri al Camerei Deputaţilor a fost decizional. Prin urmare, legea merge la promulgare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.