Deputatul USR PLUS Mihai Poliţeanu acuză, miercuri, că se forţează adoptarea PNDL 3 în Guvern, fără avizul Ministerului Justiţiei. ”Căpătuială pe bani publici şi clientelism demne de PSD”, susţine deputatul, care afirmă că ”nu se mai poate continua aşa”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ruşine, Florin Cîţu! Ruşine, PNL! Căpătuială pe bani publici şi clientelism demne de PSD. Nu aceştia sunt partenerii de guvernare cu care putem schimba România. Se forţează, în ciuda opoziţiei USR PLUS, adoptarea PNDL 3 in Guvern, fără avizul Ministerului Justiţiei”, a scris, miercuri, pe Facebook, deputatul USR PLUS Mihai Poliţeanu.  

Aesta aprciază că  ”PNL nu are nicio voinţă politică pentru reformele fundamentale”.  

”Nu se mai poate continua aşa”, susţine deputatul.  

Şedinţa de Guvern a fost supendată temporar, miercuri, după ce premierul Florin Cîţu a încercat să introducă pe ordinea de zi suplimentară programul Anghel Saligny dedicat comunităţilor locale, respectiv primăriilor, ceea ce a provocat nemulţumirea USR PLUS.  

Premierul Florin Cîţu a negat că USR PLUS ar fi ameninţat cu ieşirea de la guvernare. 

Liderii USR PLUS acuză PNL şi în special pe premierul Florin Cîţu de încălcarea protocolului de funcţionare a coaliţiei, care prevede că agenda Guvernului şi procesul de prioritizare al actelor normative vor fi decise de prim-ministru împreună cu vicepremierii, a precizat surse din conducerea USR PLUS pentru News.ro. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.