Deputatul USR Ionuţ Moşteanu cere Guvernului să publice OUG privind alegerile anticipate, act normativ considerat ”critic” pentru România. ”Consider inacceptabilă această alba-neagra legislativă şi atitudinea «Pentru că putem!» tip Codrin Ştefănescu”, a transmis deputatul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”După şedinţa de Guvern de ieri am văzut declaraţia asta - «În momentul de faţă nu există o decizie a prim-ministrului legată de acest act normativ, în momentul în care prim-ministrul va decide va fi trimisă la publicare în Monitorul Oficial». Sunt 10 zile de când aşteptăm cu toţii să vedem o ordonanţă critică pentru România. Auzim că sunt nemulţumiri la UDMR pe anumite articole, la PSD pe altele” a scris, vineri, pe Afcebook, Ionuţ Moşteanu.

Acesta este de părere că nu se poate face ”alba-neagra” cu legislaţia.

”Consider inacceptabilă această alba-neagra legislativă şi atitudinea «Pentru că putem!» tip Codrin Ştefănescu. Se dovedeşte încă o dată că puterea corupe şi legea este folosită discreţionar în absenţa moralei şi eticii. Cer guvernului Orban să publice de urgenţă ordonanţa şi să începem o dezbatere transparentă. E vorba de viitorul României, nu este o «afacere» PNL – PSD”, a mai scris Moşteanu.

Şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă, a declarat joi, la finalul şedinţei de Guvern, că nu există o decizie a premierului Ludovic Orban legată de ordonanţa privind alegerile anticipate şi că atunci când primul ministru va decide, aceasta va fi trimisă la publicare în Monitorul Oficial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.