Deputatul PNL Pavel Popescu a transmis social-democraţilor că moţiunea de cenzură este un reflex al lor de a trimite acasă un Guvern aşa cum au făcut cu propriile guverne atunci când conducea România “în mod haotic”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Probabil moţiunea de astăzi e un simplu gest politic al opoziţie dinaintea vacanţei parlamentare sau un reflex al vostru de a trimite un guvern acasă cum aţi făcut cu propriile guverne, când conduceaţi România în mod haotic. Demersul e sortit eşecului”, a declarat Pavel Popescu.
 
El a mai transmis social-democraţilor că ei cred că “guvernele trebuie schimbate ca pamperşii la copii”.
 
Pavel Popescu a precizat că vede teama din ochii social-democraţilor. 
 
“Vă citesc teama din ochi. E una reală, e una din mai multe motive. Un motiv este că la dreapta dumneavoastră în Parlament stă un partid care v-a furat propriul electorat când românii plecaseră cu furcile spre Palatul Victoria. Al doilea motiv este că secretarele,  pilele, amantele, servitorii partidului strigă nervoşi de pe margine după voi, maşinile sau vacanţele scumpe care nu mai există şi nu le mai puteţi da. Strigă după miliardele pe care le tocaţi atunci când conduceaţi România haotic. Fără aceste miliarde 2024, un an electorat, e sortit total eşecului şi de asta vă este teamă”, a declarat deputatul PNL.
 
El i-a acuzat pe social-democraţi că încearcă să dea jos un guvern de coaliţie solid, “format din principii incompatibile cu tot ce reprezentaţi voi partid, doctină, viziune sau mai bine spus lipsă de viziune”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.