Darius Vâlcov a demisionat luni din funcţia de consilier de stat al premierului după o discuţie care a avut loc luni dimineaţă şi care a fost convocată de premierul Viorica Dăncilă, anunţă G4Media.ro citând surse guvernamentale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urmă cu mai puţin de o săptămână, premierul Dăncilă a fost întrebată dacă Darius Vâlcov şi Anca Alexandrescu sunt oameni cu care mai poate colabora, replica ei fiind:

"Cu Anca Alexandrescu exclus. După cum ştiţi, este consilierul onorific pe probleme de comunicare în cadrul aparatului primului-ministru, mâine o voi  elibera din funcţie. Şi la partid la fel", a replicat premierul, iar două zile mai târziu a elibrat-o din funcţie pe Anca Alexandrescu.

Dăncilă a anunţat că va lua o decizie în curând şi legată de Darius Vâlcov. Între timp, însă, l-a numit pe deputatul Remus Borza consilier onorific pe probleme economice, reformă şi fiscalitate, domeniu de care se ocupa şi Vâlcov.

 
 

 

 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.