Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, miercuri, la Suceava, că rezultatul la alegerile prezidenţiale îi va contrazice pe toţi cei care au subestimat PSD şi au pus la zid partidul. ”Cred că fiecare membru al PSD, fiecare preşedinte de organizaţie va lupta ca şi cum ar fi candidat la aceste alegeri”, a spus Dăncilă, afirmând că social-democraţii vor munci şi vor lupta pentru a câştiga încrederea fiecărui român.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pentru noi, o prioritate o reprezintă alegerile prezidenţiale şi în acest sens am discutat cu şefii de organizaţii, primari şi cei care nu sunt primari, cu preşedintele organizaţiei judeţene, dar şi cu reprezentanţi în Parlamentul României despre mobilizare, despre modul în care vedem alegerile prezidenţiale, despre rezultatele pe care vrem să le obţinem şi despre paşii pe care trebuie să-i facem împreună pentru a câştiga alegerile prezidenţiale. (...) Cred că fiecare membru al PSD, fiecare preşedinte de organizaţie va lupta ca şi cum ar fi candidat la aceste alegeri. Sunt convinsă că cei care ne-au subestimat, cei care ne-au pus la zid, vor vedea că rezultatul de la alegerile prezidenţiale îi va contrazice”, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă la Suceava, preşedintele PSD, Viorica Dăncilă.

Îbtrebată la ce se aşteaptă de la alegerile prezidenţiale, Dăncilă a spus: ”Vor fi alegeri care, ca orice alegeri, vor scoate în rândul opiniei publice foarte multe dezinformări, vor veni cu foarte multe jigniri din partea opoziţiei, cu foarte multe minciuni pe care deja le-am văzut. Ei vor continua cu minciunile, noi vom continua să spunem adevărul, ei vor continua să jignească, noi vom veni cu lucrurile pe care le-am făcut pentru români. Cred că oamenii vor aprecia fiecare pas făcut de fiecare partid”.

Preşedintele PSD a afirmat că vor fi tratate cu foarte multă seriozitate alegerile.

” Noi, PSD, tratăm cu foarte mare seriozitate aceste alegeri, am înţeles mesajul dat la alegerile europarlamentare. Vom munci foarte mult în alegerile prezidenţiale, nu vom avea aronganţa unora care deja văd aceste alegeri câştigate. Noi vom munci pentru fiecare român, pentru a câştiga încrederea fiecărui român, pentru că eu cred că aceasta trebuie să fie atitudinea”, a mai spus Dăncilă. 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.