Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, consideră că este normal ca formaţiunea, "un partid de 23 la sută", "cu o încredere atât de mare", să aibă propriul candidat la alegerile prezidenţiale. "Toţi cei care cred în PSD, în candidatul PSD, vor veni alături de noi", a spus Dăncilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"PSD trebuie să aibă candidat la prezidenţiale pentru că a fost un partid de 23 la sută, ştiu că acum a urcat în sondaje, este un partid care are o încredere de 23 la sută şi este normal ca un partid cu o încredere atât de mare să aibă propriul candidat. Eu vorbesc în numele PSD, dacă ALDE vor să susţină candidatul PSD ne-am bucura foarte mult, dacă vor să aibă propriul candidat este voinţa dumnealor şi o să respectăm acest lucru", a afirmat, miercuri, într-o conferinţă de presă la Suceava, Viorica Dăncilă.

Ea a spus că partidul se pregăteşte pentru strângerea de semnături pentru candidat.

"Vom avea Congresul pe 24 august, să avem un vot în congres pentru candidatul la prezidenţiale. Suntem deja, ne pregătim, ne pregătim pentru strângerea de semnături, suntem foarte bine organizaţi pentru această perioadă", a declarat Dăncilă.

Ea a adăugat că aceia care cred în candidatul PSD vor merge alături de acest partid.

"Toţi cei care cred în PSD, în candidatul PSD, vor veni alături de noi", a spus Dăncilă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.