Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri că opoziţia fuge de propria moţiune. iar singurul lucru pe care cei din opoziţie au reuşit să îl demonstreze este că nu au numărul suficient de voturi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Noi le-am oferit ocazia de a supune moţunea la vot cât mai repede pentru că această stare de incertitudine şi instabilitate polticiă are efecte la nivelul întregii societăţi. Însă am avut surpriza de a constata că opoziţia fuge de propria moţiune. Singurul lucru pe care cei din opoziţie au reuşit să-l demonstreze până acum este că nu au numărul suficient de voturi pentru moţiune”, a afirmat Dăncilă.

Ea a precizat că nu PSD trebuie să adune voturi, opoziţia trebuie să îşi asigure 233 de voturi împotriva acestui guvern şi adevărul este că nu există aceste voturi.

”Această tărăgănare a votului chiar de către semnatarii ei arată în acelaşi timp cât de tare îşi doresc să vină la guvernare. Să înţelegem că pentru parlamentarii opoziţiei România nu se reconstruieşte în weekend?  Este prea mare deranjul să sacrifice o zi de sâmbătă pentru acest vot pe care atât de tare spun că şi-l doresc? Nu erau cei din PNL aceia care voiau ca ziua de sâmbătă să fie zi lucrătoare? Este uluitoare ipocrizia parlamentarilor opoziţiei şi de-a dreptul îngrijorătoare atitudinea cu care tratează acest act, o atitudine de oameni politici amatori, care se joacă de-a moţiunea şi de-a guvernarea. Plină de dispreţ faţă de propriul electorat, să se uite acum în ochii votanţilor şi să le spună că în weekend nu mişcă nici un deget pentru a decide soarta ţării. După un asemenea gest, stimaţi membri ai opoziţiei, nimeni nu vă mai poate crede că vă doriţi sau că sunteţi în stare să guvernaţi această ţară. V-aţi arătat micimea, ipocrizia şi comoditatea”, a spus Viorica Dăncilă.

Ea i-a acuzat păe reprezentanţii opoziţiei că nu sunt preocupaţi de acest popor şi de stabilitatea ţării, că sunt neserioşi şi comozi.

”Doar pentru că în acest weekend s-ar fi împlinit trei zile de la citirea moţiunii, aţi ales să nu o mai citiţi astăzi în Parlament. Este ruşinos şi este împotriva intereselor ţării să menţineţi această stare de instabilitate din care românii au de suferit. Oricât aţi încerca să tărăgănaţi acest vot, moţiunea nu va trece. Oricâte tertipuri aţi căuta şi oricât v-aţi chinui să vă creaţi condiţii prielnice, rămâneţi aceeaşi adunătură de interese, oportunism şi ipocrizie, care nu ştie, nu poate şi nu vrea în mod real să guverneze această ţară”, a transmis Viorica Dăncilă opoziţiei.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.