Liderul USR Dan Barna a afirmat că PSD şi Gabriela Firea continuă campania mizerabilă la adresa lui Nicuşor Dan pentru că nu au înţeles în toţi aceşti ani că „ne ne speriem”. E a adăugat că social-democraţilor le este teamă de USR-PLUS şi chiar „ar trebui să le fie”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„PSD continuă campania mizerabilă la adresa lui Nicuşor Dan şi a tuturor celor care nu le împărtăşesc valorile. Au trimis huligani şi troli la conferinţe de presă, au folosit resurse publice pentru a încerca să ne acopere vocea, au folosit poliţia locală ca să ne urmărească. Acum au declanşat o disperată campanie de denigrare sperând că vor păcali iar cetăţenii”, a scris Dan Barna marţi pe Facebook.
 
Liderul USR a adăuga că „PSD şi Gabriela Firea par să nu fi înţeles în anii ăştia că nu ne speriem”.
 
„Nu am ezitat când se închinau la Dragnea, nu ezităm nici acum când sunt conduşi de Ciolacu. Nu dăm înapoi, nu renunţăm. Le e teamă de Nicuşor. Le e teamă de noi. Ar trebui să le fie”, a completat Barna.
 
Preşedintele PNL Ludovic Orban a comentat marţi înregistrarea în care candidatul Dreptei la Primăria Capitalei Nicuşor Dan discută cu un consilier de la Primăria Sectorului 4 despre demolarea unei construcţii din „Orăşelul Copiilor” aparţinând unui om de afaceri controversat.

Conform lui Orban, discuţia nu relevă o negociere, concluzia sa fiind că „toţi mafioţii şi toţi interlopii care au trăit bine sub guvernarea locală PSD” încearcă să-l discrediteze pe Nicuşor Dan fără niciun fel de bază”.

Discuţia dintre Nicuşor Dan şi Cristian Zărescu, consilierul primarului Sectorului 4, viza ordinul de demolare a unei clădiri din „Orăşelul Copiilor”  aparţinând omului de afaceri Mihai Mitrache.
 
Nicuşor Dan a precizat într-o postare pe Facebook: „Înregistrarea pesedistă, în care consilierul primarului sectorului 4 încearcă să forţeze, evident fără succes, vreo declaraţie compromiţătoare din partea mea, nu arată nimic altceva decât că am realizat toate demersurile legale pentru a opri o acţiune abuzivă a administraţiei locale. În primăvară, informasem, în scris, Avocatul Poporului şi Primăria Sectorului 4 despre demolarea ilegală pe care se pregătea s-o comită. La momentul înregistrării, acum câteva luni, partea vătămată încerca să ajungă la o soluţie amiabilă. Ca parte în proces, prin Asociaţia Salvaţi Bucureştiul, le-am cerut celor două părţi să se întâlnească, împreună cu avocaţii lor, pentru a discuta. Până la urmă, procesul a continuat şi justiţia ne-a dat câştig de cauză, fapt care arată că acţiunea noastră a fost una legitimă”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.