Vicpremierul Dan Barna afirmă, vineri, că ”organizatorii grevei de astăzi de la metroul bucureştean sunt iresponsabili” şi consideră că ”nu poate fi câştigătoare o luptă de pe urma căreia doar nişte lideri de sindicat amorali au de profitat”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Organizatorii grevei de astăzi de la metroul bucureştean sunt iresponsabili. În plină pandemie, ei decid să trateze cu dispreţ atât bucureştenii, cât şi contribuabilii din taxele cărora este susţinut metroul. Mai mult, fac acest lucru în apărarea unor interese private şi vădit nelegale”, a transmis, vineri, vicepremierul Dan BArna.

Potrivit acestuia, angajaţii Metrorex trebuie să înţeleagă că datoria lor către cetăţeni este singurul lucru care contează.

”Nu poate fi câştigătoare o luptă de pe urma căreia doar nişte lideri de sindicat amorali au de profitat”, a mai transmis vicepremierul.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.